Pártoló tag jelentkezés

Készítette:
2013. május 09.

Sok ember vágyik ugyanazon célokra, mint amit az egyesületünk is kitűzött maga elé.  Az emberek szeretnének egészségben, biztonságban, megbecsülésben, betegségek nélkül élni. Szeretnék a gyermekeiket nyugalomban felnevelni és minden ember vágya a békés és nyugodt idős kor, mely nem egyenlő az öregséggel, a kiszolgáltatottsággal!

El kell döntenünk tehát, hogy milyen úton akarunk járni, és hogy milyen életet szeretnénk élni! Ez azért is fontos kérdés, mert a legdrágább kincsünk az egészségünk, amit óvni és védeni, valamint a gyermekeinknek átadni kell.

Felelősök vagyunk a testi és a lelki egészségünkért és tennünk kell azért, hogy mindenki elsajátíthassa és rendelkezzen azokkal az ismeretekkel, melyek segítségével hosszú, sikeres életet élhetünk egészségesen, betegségek nélkül. Fontos számunkra az is, hogy mindenki elsajátíthassa ezeket az ismereteket.

Ha pártolja céljainkat és egyet ért az elképzeléseinkkel, akkor közösek a céljaink és joggal ajánljuk fel önnek az egyesületünk tagságát pártoló tagként.

Amennyiben úgy érzi, szeretne pártoló tagként kapcsolódni a Szövetség Egy Új Világért Egyesülethez, akkor az alábbi linkre kattintva megteheti.

 

http://www.szeuv.hu/csatlakozas/?mode=egyetertek#form

Megosztás:

Copyright © Szövetség egy Új Világért.