Itthonról – MLMDISZKONT – A VÁSÁRLÁS JÖVŐJE

Készítette:
2013. május 05.

 

Hosszú előkészületek után hamarosan indul az egyedülálló magyar kezdeményezés, az mlmdiszkont.
Az „mlmdiszkont” rendszere mögött egy nagykereskedelmi cégcsoport áll. Jelenleg több mint ezer üzletet látnak el különféle termékekkel, ezenkívül néhány meghatározó magyar gyártó és márka legnagyobb disztribútorai között tartják őket számon. Ilyen gyártók és márkák pl. a Szentkirályi Ásványvíz Kft, Aquarius-Aqua Kft, Kékkúti Ásványvíz Zrt, utóbbival való együttműködésük eredményeként saját logisztikai parkkal látják el pl. a Danubius Hotels szállodáit is.  Nagyon alacsony árréssel dolgoznak, ettől lettek versenyképesek és meghatározó szereplők a piacon.
A project fő vezetői Bata László, aki elsősorban a logisztikáért felelős, illetve Justin Endre, aki az mlmdiszkont ötletgazdájaként az mlm rendszerben vállal nagyobb részt. Emellett mind a kettőjüknek sokéves tapasztalata van a nagykereskedelem világában. A cégcsoporthoz tartozó egyéb befektetők közül sokan, komoly sikereket értek el különféle hálózati marketing cégekben.
Ezt a tudást ötvözve a kereskedelemben szerzett kapcsolataikkal és tapasztalataikkal úgy döntöttek, hogy egy forradalmian új MLM rendszert hoznak létre. Mindannyian tudták, hogy maga az MLM szisztéma zseniális, de azt is látták, hogy a legtöbb hálózati marketingben olyan feltételeket támasztanak, amely miatt sok a sikertelen próbálkozó. Hisznek abban, hogy itt ők is meg fogják találni a számításukat.
Justin Endre
Justin Endre szavai szerint:
„Víziónk, hogy úgy gondolhassunk majd erre az időszakra, mint egy kereskedelmi forradalom kezdetére. Azon dolgozunk, hogy évek múlva a nevünk és a logónk olyan természetes legyen, mint a Tesco, vagy az Auchan márkanév, illetve annyira természetes legyen hozzánk csatlakozni, mint ahogy a Facebookhoz csatlakoznak az emberek.”
A projekt lényege, hogy a hagyományos termékek kereskedelmi piacát ötvözik egy hálózati marketing rendszerrel, és napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő iparágával, az internetes kereskedelemmel.
Céljuk, hogy a rendszeren keresztül olcsóbban, sok termék esetében pedig megdöbbentően olcsóbban lehessen megvásárolni azokat a dolgokat, melyeket a fogyasztók eddig is vásároltak, emellett komoly jövedelmet érhessenek el az MLM szisztéma segítségével.
Milyen termékek kaphatók majd ebben az Internetes áruházban?
Elsősorban alapvető élelmiszerek, konzervek, üdítők, alkoholos termékek, vegyi áruk, kozmetikai cikkek, napi fogyasztási cikkek. Minden olyan cikk, melyek alapvetőek, folyamatosan elfogynak, melyek a hipermarketek polcain is megtalálhatóak. Fontos, hogy döntő többségében ismert termékekről, márkákról van szó.
A termékek árai itt is, mint minden más kereskedelmi csatornán tartalmaznak árrést. Ennek az árrésnek az 56%-át visszaosztják az mlm rendszer tagjainak.
Az alábbiak szerint fogalmazták meg, miért érdemes a rendszerhez csatlakozni:
  • jelentősen olcsóbb vásárlás még a hipermarketek áraihoz viszonyítva is
  • ingyenes regisztráció a vásárlók számára
  • piacbővítési jutalék a továbbajánlások után, mlm rendszerben
  • nincs kötelező kezdőcsomag
  • a franchise munkatársi pozíció csatlakozási díja mindössze egyszeri 6.990 + áfa
  • nem kell senkit meggyőzni a termékekről
  • nem kell semmit eladni

A cikk az http://www.mlmfigyelo.com honlapon jelent meg 2013. 05. 01 – én

Megosztás:

Írjon hozzászólást

Kérem jelentkezzen be a hozzászólás írásához.

Copyright © Szövetség egy Új Világért.