A Program megalkotója

Készítette:
2012. április 28.

1968. december 4-én megszületett Szolnokon egy ember, aki már gyermekként is óvta álmait, határozott céljai voltak, és nagy figyelemmel fordult minden kihívás felé. Bár a világról sajátos elgondolásai voltak, képes volt összeegyeztetni a valós világ és egy vágyott világ képeit.

Ezek az álmok elkísérték az életét, bármilyen területen is próbálta ki saját magát. Céltudatosan építette az életét, mindig a megoldásokat keresvén. Szilárdan ragaszkodott az egészséges életmódhoz, emberi méltóság tiszteletben tartásához, és a becsületes gondolkodáshoz.

Mind az életvezetési tanácsadás, mind a pénzügyi világ, mind a sikeres üzletépítés területén kipróbálta erejét és tudását. Meglátta, és megértette, hogy csak a tanítással nem tud az embereken segíteni, mert az a közeg, amiben élnek alkalmatlan a minőségi, szeretet teljes élet alapjaihoz.

Látta, és a saját bőrén érezte a megosztottságot, mely folyamatosan tépázza a társadalmat. Ezért új álmot szőtt, és a fejébe vette, hogy megváltoztatja a közeget, gondolkodásmódot és felépít egy új világot, egy új társadalmi szemléletre alapozva.

2002-ben elkezdte programba foglalni mindazokat a tapasztalatait, amiket az élet több területén is megélt, és úgy vélte, hogy változtatni kell, hogy az emberek élete megkönnyebbedjen. Felismerte, hogy egy másfajta gondolkodásra van ahhoz szükség, hogy változtatni lehessen az egyszerű emberek egyre nehezedő világán. Gondolkodásával megelőzte a kort, amiben élünk.

Saját keretein, saját anyagi erőforrásait felhasználva, a függetlenségét megtartva, és lehetőségein belül elkezdte megvalósítani a programot egy olyan világban, ahol minden változtatni kívánó szándékot gyökereiben fojtanak el. Gyermektáborokat, játszóházas rendezvényeket szervezett, életvezetési előadásokat tartott, és időt, energiát szánt egy értékmegtartó nyugdíjrendszer kidolgozására. Akkor még az volt a törekvése, hogy céges keretek között oldja meg a fejlesztéseket. Cégeket hozott létre a program megvalósítására.

A program egyre bővült az idők folyamán, és mára már teljes körű változtatási stratégiát képes nyújtani egy olyan országnak, ahol rengeteg a tehetséges ember, akiknek nincs munka és alkotófelülete. A programot a civil bázisra tervezte meg, akik szakértői a maguk területének, és benne élnek az egyszerű emberek világában, látják és megélik a problémákat.

A program célja a megosztottság nélküli társadalom alapjainak lerakása, a versenyszféra könyörtelenségének emberi életmódra cserélése.

A program képes arra, hogy választási ciklusokon keresztül átnyúló stratégiai és szakmai alapja legyen az ország újraépítésének.

Balázs Attila, a program megalkotója mára már társakra talált, akik szintén a szívükben hordják egy olyan ország rajzolatát, ahol a család, az ember érték, ahol a munkának becsülete van, és ahol a tisztesség és a becsület az elsődleges, ahol minden ember a nemzetnek a tagja, nemcsak a kiváltságosok.

Az egyesület megalapítása, a program működésének lehetőségét tárja a széles tömegek elé.

Balázs Attila a szeretetteljes családi hátteréből erőt merítve, a barátai segítségével és – egyre bővülő társadalmi háttérrel – dolgozik a Program megvalósításán, hogy az be tudja teljesíteni szolgálatát, amelyre életre hívták.

Császár – Kosztich Éva

 

Megosztás:

Copyright © Szövetség egy Új Világért.