Csatlakozás

Készítette:
2012. március 03.

Amennyiben egyet ért törekvéseinkkel, céljainkkal, akkor a megfogalmazott célokért szövetséget köthetünk, közösen is dolgozhatunk. Szinte minden embernek szüksége van azokra a képzésekre, szolgáltatásokra, amiket az Egyesületünk, a programjában megfogalmazottaknak megfelelően nyújt a tagjai számára. Szeretnénk, ha minél többen aktívan részt vennének – a szó minden értelmében – egy egészséges társadalom létrehozásában.

Tudjuk, hogy céljaink megegyeznek sok ember törekvéseivel, akik a saját kezükbe szeretnék venni életük, egészségük és jövőjük formálását. Sok a tehetséges ember, aki keresi a helyét, hogy dolgozhasson saját maga, családja, barátai és gyermekei egészséges jövőjéért, de nem találta meg az ehhez vezető utat. Meggyőződésünk, hogy összefogva, együtt, hamarabb el tudjuk érni a kitűzött célokat, mintha mindenki, külön küzdene ugyanazokért a célokért.

Többféle szövetséget köthetünk, ön többféleképpen támogathatja a kitűzött célokat! Amennyiben részt akar venni a képzéseken és ki akarja használni ennek a programnak minden előnyét, akkor legyen az Egyesületünk pártoló tagja és legyen részese, élvezője ennek a nem mindennapi törekvésnek! Amennyiben akár civil foglalkozásából eredően, vagy akár egyéb lehetőségeit kihasználva részt kíván venni a munkában, akkor kérjük, jelezze felénk és nyitottak vagyunk az együttműködésre! Ha ön úgy érzi, hogy anyagilag támogatná az Egyesület céljait, akkor a támogatást is szívesen vesszük.

Amennyiben úgy érzi, hogy az itt leírtaknak megfelelően valamely módon részt kíván venni a közös munkában, vagy anyagilag támogatná az egyesület céljait, az alábbiak közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb módot arra, hogy részt vehessen közös céljaink elérésében!

Egyetértek az Egyesület elképzeléseivel, szeretnék pártoló tag lenni

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük, és egyben gratulálunk a döntéséhez, hogy az Egyesületünk tagja kíván lenni és ezzel támogatja törekvéseinket, céljainkat és élvezője lehet majd az eredményeinknek!

Sokan érzik úgy, hogy mókuskerékben körbe – körbe szaladgálva élik az életüket, nincsenek kapaszkodók, elfelejtődnek az igazi emberi értékek, mert a mindennapi gondok szorításában élnek. Szeretnének változtatni, de sok volt a hamis ígéret, a mindennapi megélhetésért folytatott harc kitölti az emberek idejét és így sajnos nincs elég idejük saját magukra. Egyesületünk rendelkezik egy kidolgozott programmal arra vonatkozólag, hogy a tagjai olyan képzéseket, szolgáltatásokat kapjanak, melyek segítségével reálissá válhat a fiatalabb korosztály számára a betegségektől mentes, sikeres életvitel, az idősebbek számára pedig a fiatalos, egészségben töltött időskor, mely nem azonos az öregséggel és a kiszolgáltatottsággal!

Ön az Egyesület tagjaként kedvezménnyel veheti igénybe képzéseinket, szolgáltatásinkat és ha kéri, akkor hírlevelünkkel folyamatosan tájékoztatjuk rendezvényeinkről, képzéseinkről és egyéb, a programunk megvalósítását célzó tetteinkről, eredményeinkről.

Pártoló tagnak on-line jelentkezhet az alábbi adatok kitöltésével és a Jelentkezem pártoló tagnak gomb megnyomásával, vagy a lap alján a Dokumentumok között megtalálható Pártoló tag belépési nyilatkozat kitöltésével és beküldésével.

A jelentkezés beérkezése után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot. Köszönjük jelentkezését!
* Név:
Születési dátum:
Ország:
* Lakcím:
* Telefonszám:
Saját weblap:
* E-mail:
Érdeklődési kör:
Ajánló neve:
Ajánló kódja:
Megjegyzés:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Visszalépés
Megosztás:

Copyright © Szövetség egy Új Világért.