Csatlakozás

Készítette:
2012. március 03.

Amennyiben egyet ért törekvéseinkkel, céljainkkal, akkor a megfogalmazott célokért szövetséget köthetünk, közösen is dolgozhatunk. Szinte minden embernek szüksége van azokra a képzésekre, szolgáltatásokra, amiket az Egyesületünk, a programjában megfogalmazottaknak megfelelően nyújt a tagjai számára. Szeretnénk, ha minél többen aktívan részt vennének – a szó minden értelmében – egy egészséges társadalom létrehozásában.

Tudjuk, hogy céljaink megegyeznek sok ember törekvéseivel, akik a saját kezükbe szeretnék venni életük, egészségük és jövőjük formálását. Sok a tehetséges ember, aki keresi a helyét, hogy dolgozhasson saját maga, családja, barátai és gyermekei egészséges jövőjéért, de nem találta meg az ehhez vezető utat. Meggyőződésünk, hogy összefogva, együtt, hamarabb el tudjuk érni a kitűzött célokat, mintha mindenki, külön küzdene ugyanazokért a célokért.

Többféle szövetséget köthetünk, ön többféleképpen támogathatja a kitűzött célokat! Amennyiben részt akar venni a képzéseken és ki akarja használni ennek a programnak minden előnyét, akkor legyen az Egyesületünk pártoló tagja és legyen részese, élvezője ennek a nem mindennapi törekvésnek! Amennyiben akár civil foglalkozásából eredően, vagy akár egyéb lehetőségeit kihasználva részt kíván venni a munkában, akkor kérjük, jelezze felénk és nyitottak vagyunk az együttműködésre! Ha ön úgy érzi, hogy anyagilag támogatná az Egyesület céljait, akkor a támogatást is szívesen vesszük.

Amennyiben úgy érzi, hogy az itt leírtaknak megfelelően valamely módon részt kíván venni a közös munkában, vagy anyagilag támogatná az egyesület céljait, az alábbiak közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb módot arra, hogy részt vehessen közös céljaink elérésében!

Megosztás:

Copyright © Szövetség egy Új Világért.